De beste kant van Logeren Baai van de Somme

Daar ons etablissement gewijd kan zijn aan recreatie, is dit niet bestemd vanwege het verwelkomen van kids en baby's .

Zo vind jouw bij een Baie een Somme de grootste zeehonden kolonie van Europa. Ook zijn daar vele vogelsoorten te spotten en is dit zeker voor een vogelliefhebber verder een volmaakte bestemming. Bij een laag tij komt ons groot deel met de zandlandschappen dor te liggen en je kan daar dan wegens kiezen teneinde betreffende een gids een omgeving te verkennen en zo verdere te leren over de speciale flora en fauna.

Bonus! Elke zaterdag worden daar reisdiners georganiseerd! Een echt benul een onvergetelijk romantisch avondmaal in de aantrekkingskracht met eerst te middelpunt over prachtige landschappen. U dan ook kan de champagne reserveren op de site!

Het museum geeft ook details over de geschiedenis aangaande de streek en bestaan bewoners. Jouw kan voor Maison de la Baie een Somme verschillende excursies boeken in een nabije omgeving.

Noodzakelijke cookies zijn er om een basisfuncties ingeval paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten betreffende een webwinkel geoorloofd te produceren. Buiten die cookies mag een webwinkel ook niet tot behoren functioneren.

goed gelegen en uitgerust hotel met schitterend zicht op de indrukwekkende baai over de Somme; ruime gratis parking is een pluspunt en tevens ons verzorgd en gevarieerd ontbijt; welness juist verzorgd ;

Voor een abdij kun je ons mooie abdijkerk bewonderen, die versierd is met kunstwerken en beelden. Ook moet je zeker ons kijkje nemen bij de belfort aangaande Saint-Riquier. Deze belfort kan zijn mooi bewaard gebleven en behoort tot één met een Baai van de Somme 56 belforten in België en Frankrijk welke op een werelderfgoedlijst van Unesco staat. Dit Napoleonhuis is tevens ons echte aanrader. Dit woonhuis werd om 1840 gebouwd via een oud-strijder met Napoleon. Het kan zijn ons pittoresk huisje het jouw niet mag mislopen.

, download dan zeker de gratis stadswandeling Amiens en ontdek een mooist bezienswaardigheden aangaande een plaats.

Om een inzicht te krijgen over de loopgravenoorlog, begin je met dit uitzicht over het Newfoundland Memorial in Beaumont-Hamel en ga je aansluitend 10 km zuidwaarts door de vallei naar dit Somme-museum in Albert.

Ons bijzonder avontuur het u echt betreffende de kids moet delen teneinde de pracht met de landschappen te segmenten maar verder om te zwerven in een tijd, tot de XIXe eeuw met een geweldige stoomlocomotieven!

Een dag na dit kan zijn opgehaald wordt het bij jou thuis of op kantoor gebracht. Wij werken betreffende koeriersdiensten welke gespecialiseerd zijn om met kwetsbare pakketten om te kunnen, zeker het zit immers juist.

Maak ons foto over het gehele werk, van de beschadiging, over een volledige verpakking en ons foto aangaande dit verzendetiket. Email deze foto’s naar ons en we lossen het dan snel en correct op.

Dit laatste stuk lopen we absoluut over dit kiezelstrand retour tot Ault. Het kan zijn eb, de zee bezit zich ons flink eind teruggetrokken. Dit uitzicht op dit dorp en de nabijgelegen rotsen is aldoor mooier. Zo bereiken wij het einde aangaande deze fraaie wandeling rondom Ault.

Indien je op het passende ogenblik gekomen wegvaart, neemt de eb jouw mee, alsof je op ons loopband midden in dit zand staat, omringt door het groen aangaande een zoutweiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *